Много студено ще бъде и тази сутрин, ще осъмнем с минимални

...
Много студено ще бъде и тази сутрин, ще осъмнем с минимални
Коментари Харесай

Времето: Отново жълт код за ниски температури в цялата страна

Много студено ще бъде и тази заран, ще осъмнем с минимални температури от минус 12 до минус 7 градуса, гласи прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология.  Жълт код за ниски температури е разгласен във всички 28 области в страната.  Дневните температури обаче леко ще се покачат и оптималните ще са сред 0 и 5 градуса. По-ниски ще останат в североизточните региони. 

Ще доминира раздрана, най-вече междинна и висока облачност, тук-там намаляваща до слънчево. Ще духа слаб, в Дунавската низина до сдържан вятър от запад-северозапад. Над планините облачността ще е променлива, постоянно забележителна и на обособени места ще прехвърча слаб сняг. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Студено време с оптималната температура на височина 1200 метра към минус 7 градуса, а на 2000 метра - към минус 11 градуса.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. Ще продължи да духа до сдържан запад-северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са сред 0 и 3 градуса. Температурата на морската вода ще е 8-9 градуса. Вълнението на морето ще е към 2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7:52 часа и залязва в 17:23 часа. Продължителността на деня е 9 ч. и 31 мин.

Луната изгрява в 11:24 часа и залязва в 24:00 часа (полунощ). Фаза: един ден преди първа четвърт.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР